Nico Pauly, Administration &Tutor
email: info@mnt-nr.com

 

 NR-NL-2018-2019 : Zenuwreflexologie: opleiding Nederland (Zwolle) (Zwolle)

De opleiding is geschikt voor:


 


- Fysiotherapeuten/Manuele Therapeuten/Osteopaten/Chiropractors die zich willen vervolmaken in een holistische therapie met de nadruk op de somatische, autonome en centrale zenuwstelsel interacties.


- Voetreflexologen kunnen voor hun orgaanbehandeling eerst alle NR-punten aandrukken die dit orgaan bezenuwen waardoor het effect van de orgaanzone-behandeling sneller en efficiënter werkt en langduriger aanhoudt.


- Sportmasseurs kunnen spieren sneller en efficiënter ontspannen door het gecombineerd aandrukken van NR-punten voor de bezenuwing van de spieren.


- Shiatsutherapeuten kunnen het bij rekken van meridiaan-kettingen tussenkomen met de NR-punten van de perifere zenuwen die tot die meridiaan-ketting behoren.


Na deze opleiding kunnen de therapeuten zich vervolmaken met de Master Classes manuele Neurotherapie. Zie daarvoor de seminaries Manuele Neurotherapie op deze site.


 


 


Klik hier voor de volledige inhoud.

 


De opleiding bestaat uit een reeks van drie levels van 3 lesdagen elk.

Accreditaties SNRO, VNRT, FAGT,


Data:     Level 1: 4 – 5 – 6 oktober 2018


                Level 2: 29 – 30 november – 1 december 2018


                Level 3: 31 januari – 1 – 2 februari 2019


Kosten: Totaal voor de 3 levels € 1.440,--. Betaling per level is mogelijk. Kosten per level € 480,--. MNT-NR is vrijgesteld van BTW dus zal geen BTW in rekening worden gebracht. Prijs is inclusief koffie/thee en syllabus van de levels, lunch is voor eigen rekening. Het volgen van een enkele level is NIET mogelijk.


Inschrijven: Aanmelden kan nu al. Betalingen gebeuren pas enige weken voor aanvang cursus. De cursist ontvangt een factuur per mail.


 Voorwaarden: De levels starten bij voldoende deelname, we gaan uit van 15 cursisten.


 Accreditatie: SNRO accreditatie voor 9,8 EC’s. (Her)accreditatie voor VNRT wordt aangevraagd.


Lokatie: Dominicanen klooster Zwolle


 Geïnteresseerden kunnen voor meer vragen terecht bij Mevr. Miek Bakker, docente en vertegernwoordigster van MNT-NR International/afdeling Nederland via:  miekbakker@planet.nl.


 


Ook dit jaar staat de MNT-NR op de Sooner beurs in Hoevelaken (16 – 17 maart 2018). Tijdens de beursdagen zijn de docenten aanwezig en worden workshops verzorgd.


 


 


 

Extra information concerning this seminar:

Date of commencement:04-10-2018
 
Location:Dominicanenklooster Zwolle
Assendorperstraat 29
8012 DE Zwolle
 
Tutor(s):Griet Rondel & Miek Bakker

Click here to subscribe for this seminar