Nico Pauly, Administration &Tutor
email: info@mnt-nr.com

 

 MNT-UP-BE-2017 : Manuele neurotherapie Upgrade Cursus (Antwerpen)

MANUELE NEUROTHERAPIE: upgrade cursus voor afgestudeerden Manuele Neurotherapeuten.


 AK (Applied kinesiology ) of de meer actuele naam fMMT, Functional Manual Muscle Testing, is een diagnostisch screeningsmethode om biochemische, structurele of mentale problemen op te sporen .


Hierbij wordt gebruikt van spiertesten om te achterhalen welke structuur, orgaan of element oorzaak kan zijn van de klachten.


Zowel MNT als de fMMT zijn beide neurowetenschappen. Twee werelden die, indien samen toegepast, voor nog betere screening en bijgevolg resultaat kan zorgen.


De kracht hierin schuilt dat de fMMT de MNT verder ondersteunt. Dit op gebied van uittesten van mineralen, vitaminen en co-enzymen om de biochemische reactie te ondersteunen/optimaliseren.


In de Topic fMMT/AK - MNT gaan we in het eerste luik het technisch aspect aanleren van het goed uitvoeren van spiertest. Het tweede luik bestaat uit het uittesten van tekorten en welke producten geschikt zijn voor uw patiënt. 


Deze upgrade wordt gegeven door TOM DE PREST.

Kinesitherapeut, Manueel Therapeut, Manueel Neurotherapeut, Sportfysiologie, docent fMMT bij ICZO.

Tom is afgestudeerd Manueel Neurotherapeut en incorporeert de fMMT veelvuldig in zijn MNT-behandelingen. Hij weet dus perfect hoe we deze methodiek als MNT-er kunnen gebruiken als meerwaarde.


 

Extra information concerning this seminar:

Date of commencement:24-11-2017
 
Location:Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
 
Tutor(s):Tom De Prest

Link to subscribe for this seminar: